Wonen met zorg

Wonen met zorg

U wilt graag nog thuis blijven wonen, maar u wilt wel onder begeleiding van zorg staan. Dit kan natuurlijk en er zijn verschillende soorten zorg die instanties u kan aanbieden. Met deze verschillende soorten zorg kunt u afgestemd op uw situatie zorg op maat aanvragen.

24-uurs zorg

Wanneer u kiest voor 24-uurs zorg dan zijn de zorgverleners 24 uur of langer aanwezig. Dit biedt voortgang en geeft u veel rust. Een klein zorgteam zal u gaan ondersteunen bij de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen zoals eten, wassen, naar het toilet gaan en het voeren van een huishouden. Ook kunt u beroepen op het zorgteam voor het bezoek aan bijvoorbeeld de huisarts hierbij kunt u op hun begeleiding rekenen. Voor een enkel zorgmoment ’s nachts kan u een beroep op de 24-uurs zorgverlener doen. Hebt u intensief zorg nodig in de nacht dan zoeken we naar een passende oplossing. De 24-uurs zorgverleners zijn aanwezig als u ze nodig hebt en onzichtbaar als u privacy wenst. Er zijn veel verschillende soorten van 24-uurs zorg die aangeboden kunnen worden voor uw benodigdheden.

Ouderenzorg

Wanneer behoor je tegenwoordig tot de categorie ouderen?  We beginnen ons pas oud te voelen als we op onze geestelijke of lichamelijke conditie inleveren. Het moment dat je hulpbehoevend wordt en er zorg nodig is. Maar ook dan is het goed en prettig om de regie nog zelf in handen te kunnen houden. Zelf mee te kunnen bepalen op welke momenten er zorg nodig is, hoeveel en door wie?

Palliatieve terminale zorg

De laatste levensfase van uw leven.Zeker in deze periode staan uw wensen centraal.

Wat kunnen we voor u betekenen? Waar wilt u graag uw laatste maanden verblijven?

Door welke zorg en op welk moment wilt u omringd worden? Met palliatieve terminale zorg wordt er voor gezorgd dat wij u en uw naasten graag ondersteunen om deze laatste wensen te realiseren.

Nog veel meer

Verder bieden instanties vaak nog veel meer mogelijkheden aan denk aan: slaap/waak diensten, thuiszorg bij dementie, tijdelijke thuiszorg of huishoudelijke zorg. Een voorbeeld hiervan is zorgservice-brabant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *