Wat voor soorten opslagruimtes zijn er?

Verschillende soorten opslagruimten

Tijdens het verhuizen moeten er veel spullen worden meegenomen. Vaak is het niet mogelijk om alles in een keer mee te nemen naar je nieuwe huis. Dan moet je gebruik maken van een opslagruimte, wat ook het verhuizen een stuk makkelijker maakt. Het zorgt ervoor dat er een aantal zorgen uit handen worden genomen. Zo kun je kwetsbare spullen veilig zetten waardoor je het oog er niet over verliest. De makelaar uit Roosendaal legt uit wat voor opslagruimtes er zijn en geeft nog extra tips mee. 

Self storage

Bij een self storage zorg jij zelf voor de opslag van je spullen. Mocht je je huis wat leger willen maken voor een bezichtiging of toch niet alles in een keer kunnen verhuizen dan kun je gebruiken maken van een opslagruimte. Een van de bekendste opslagruimtes is de self storage. Die zitten vaak bij jou in de buurt. Daarom kun je daar het beste alleen gebruik van maken als je in dezelfde stad verhuist. Het is natuurlijk niet de bedoeling om elke keer op en neer te rijden. Vaak is het ook fijn dat je zelf kan beschikken over de ruimte die meestal flexibele openingstijden heeft. 

Moderne self storage 

Mocht je toch buiten je eigen stad gaan verhuizen dan is er gelukkig een moderne versie van de self storage beschikbaar. Je spullen worden thuis opgehaald waardoor jij zelf geen vervoer hoeft te regelen. Ook worden ze als het uitkomt naar de gewenste locatie gebracht. Het is wel jammer dat je de opslagruimte niet kunt bezoeken, maar wel kunt beheren vanuit een app. Maar als je eenmaal bezig bent met de verhuizing dan is dat vaak ook niet van toepassing om de ruimte bezoeken. Daarom is het prima om gebruik ervan te maken. 

Extra tips

Het zijn natuurlijk wel je spullen die je moet toevertrouwen aan een vreemde. Daarom is het belangrijk dat je goed verzekerd bent en ook nog is je verhuizing moet verzekeren. Zo sta je niet voor verassingen als je inboedel wordt beschadigd. Met een inboedelverzekering zorg je ervoor dat de gemaakte schade gedekt wordt. Ook kan het verhuisbedrijf aansprakelijk zijn voor de schade. Zoek het goed uit zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *