Wat kan ik verwachten van Keltum?

Keltum

Bij Keltum kun je rekenen op servies van hoge kwaliteit wat gemaakt wordt door een combinatie van vakmanschap, modern design en eigentijdse productietechnieken. Er wordt gewerkt met edelstaal om een gedekte tafel net wat meer uitstraling te geven.

De klassieke besteksets:

Haags lofje

Wordt wel gezien als de koploper uit de collectie. Historie gemengd met koninklijke invloeden. Een klassieke en elegante bestekset. Zogezegd de bekroning van iedere tafel.

Hollands glad

Met veel aandacht voor verfijning gesmeed en door consumenten graag gebruikt door de subtiele details die het geheel helemaal afmaken.

Prinses

Deze set trekt zeker de aandacht door haar schoonheid, sierlijkheid en souplesse. Je diner krijgt een vorstelijk tintje.

Puntfilet

In harmonie met elk servies en perfect gesmeed tot in de puntjes. Een lofzang gericht op asymmetrie.

Concerto

Elke maaltijd wordt een concert waarbij jij componeert, dirigeert en dus de touwtjes in handen hebt. De set zal imponeren op tafel en ge vervaardigd uit hoogwaardig edelstaal.

De moderne besteksets:

Bries

Door de bewerking wordt een contrast gecreëerd tegen opzichte van het gepolijste met hoogglans dat sommige van de andere sets hebben. Het geheel heeft een simpel effect op de tafelschikking.

Kiki

Vernoemt naar Kiki van Eijk en zo ontworpen dat het elke tafel siert. Een klassiek vorm met invloeden van vandaag de dag, waarmee je van eten en drinken een feestje maakt.

Puur

Terug naar de basis met een nieuwe blik op klassiekers uit het verleden. De hoogtepunten uit de historie van Keltum vind je terug in deze set.

Jive

Stijlvol en statig, wachtend op applaus. Met deze set breng je energie op tafel en maak je van de maaltijd een belevenis.

 Tango

Zeg je tango, dan zeg je passie. De toppen en heften komen samen in een innige verstrengeling. Sensualiteit en kracht komen tot uiting op tafel.

Branding

Dit bestek valt op door zijn afgeronde hoeken en geeft een stijlvol en onstuimig effect.

Branding Mat

Dit bestek blend mooi in met zijn achtergrond en geeft de tafel een rustgevende uitstraling.

Kinderbestek

Wij maken het ouders gemakkelijk door speciaal kinderbestek te produceren. Voor een nog persoonlijker touch kunnen de sets gegraveerd worden. Zo ontstaat er geen gesteggel over welke vork van wie is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *