Waarom een grote wandklok

Grote wandklok

Een grote wandklok aan de muur? Handig voor als je altijd bij de tijd wilt zijn en ook heel handig om een grotere ruimte te vullen. Veel mensen weten niet op welke wijze ze van een kale muur toch een leuke muur kunnen maken als blijkt dat een schilderij niet voldoet aan de wensen. Een grote wandklok doet dat wel en het aanbod aan grote wandklokken is ondertussen bijzonder groot geworden. Nog een voordeel: door zo’n grote wandklok kom je echt nooit meer ergens te laat.

Breek die kale muur met een grote wandklok

Gek genoeg viert de grote wandklok een revival. Gek, want de tijd kunnen we immers ook zien op onze smartphone die we zo vaak in onze handen hebben. Met een fraaie grote wandklok weet je als je thuis bent steeds hoe laat het is en breek je die voorheen zo kale en lelijke muur op de best denkbare wijze. Een win-win situatie dus.

Aanbod groeit met de dag

Je hoeft je tegenwoordig geen zorgen te maken of er wel een geschikte grote wandklok is, want het aanbod in dit soort klokken lijkt soms wel met de dag te groeien. En dus valt er wat betreft de grote wandklok heel veel te kiezen. Wil je een klassieke klok of ga je voor een zeer moderne wandklok. Een grote wandklok kopen betekent ook een afweging maken tussen een klok van hout of van kunststof. Er is een grote wandklok beschikbaar voor iedereen en dus ook voor elk interieur.

Minimalistisch met twee wijzers

Neem de minimalistische grote wandklok, die uit niets meer bestaat dan twee wijzers en waarbij de muur als wandplaat dient. Ook de antieke grote wandklok is populair, zeker in bronzen uitvoering. Overigens spreken we van een grote wandklok als de klok tenminste veertig centimeter is. De meest verkochte grote wandklokken hebben een diameter van anderhalve meter. Daar breek je een kale muur dus echt uitstekend mee.

Van glas of een grote wandklok met slingerwerk

Wel eens gedacht aan een grote wandklok inclusief kompas? Want ook deze klokken doen het goed en zijn dus volop beschikbaar. Ook die klokken waarbij je ook de tandwielen van het uurwerk ziet zijn bijzonder fraai, zoals ook uitvoeringen van glas, staal en chroom het altijd erg goed doen en zorgen voor een totaal andere sfeer in elk huis en van elke kale muur de mooiste muur van het huis maken. Natuurlijk zijn er ook grote wandklokken beschikbaar met slingerwerk en blijkt in de praktijk dat je een grote wandklok in alle kleuren van de regenboog aan de muur kunt maken.

Te laat komen is nooit meer een optie

Een tandwiel dat met de uren beweegt, de tijd digitaal op de muur geprojecteerd; de mogelijkheden om met een grote wandklok een kale muur aan te pakken wordt steeds groter. En je blijft met een grote wandklok opvallend genoeg maar naar de muur (en dus de klok) kijken, zo bijzonder is zo’n grote bewegende wandklok. Een wandklok kopen die bij je past is een kwestie van goed zoeken en precies weten wat je wilt. Weet wel dat als je een grote wandklok koopt, te laat komen nooit meer een optie is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *