Plissé Hordeuren wel of niet een must?

hordeuren

Je loopt vanaf je dakterras terug naar binnen en je komt erachter dat er wederom een hoop vliegen naar binnen zijn gevlogen. Of na een middagje werken in de tuin loop je naar de deur en binnen kom je erachter dat er een hoop ongedierte naar binnen is gekropen omdat de deur per ongeluk nog open was blijven staan. Hoe vaak gebeurd het niet dat je even de deur open laat en er binnen no time een hele familie vlieg naar binnen is gevlogen? 

Nu moet je eerst weer op jacht om al deze beestjes te vangen en dat is een hoop gedoe en kost veel tijd. Je kan deze energie veel beter gebruiken om lekker van de tuin te genieten. Een makkelijke oplossing is dan ook een plissé hordeur. Deze hordeuren zijn ontzettend makkelijk te installeren, je kan voor een standaard maat kiezen of ze worden  speciaal op maat voor je gemaakt en geven je huis een moderne uitstraling. 

Je kan de hordeuren op veel verschillende manieren bestellen. Wil je enkele, een dubbel of wil je plisse hordeuren met openslaande deuren? Of heb je toevallig een schuifpui die naar de tuin lijdt? Dan kan ook daar een plisse hordeur voor gemaakt worden. Kortom, er zijn talloze opties mogelijk. Wil je ze in het kozijn, is er een drempel? Wat voor kleur wil je voor het frame? Wil je een magneetsluiting? Welke kleur wil je voor het gaas? En moet er dan ook een handgreep op, of juist niet? De opties zijn uiteenlopend zodat er voor ieder wat te vinden is wat goed past bij de stijl van het huis en bij de wensen van de klant. 

Je kan de plissé hordeuren natuurlijk zelf installeren, maar wil je dat misschien toch liever door iemand laten doen? Geen probleem. Dan behoort de aan-huis montage ook tot een van de mogelijkheden. Ook is het belangrijk om te bedenken of je wil schroeven in of op je kozijn? Wil je dat liever niet? Dan kies je namelijk voor een schroefloze montage. De plissé hordeuren gaan voor een hoop leef plezier zorgen, je hoeft niet meer bang te zijn dat als je na een avondje in de tuin hebt gezeten er nog een hoop werk aan de winkel is en je al het ongedierte nog even uit de woonkamer moet verjagen. De plissé hordeuren zijn dé oplossing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *