Interieurtips voor 2019

Interieurtips 2019

Je huis wil je er zo leuk mogelijk uit laten zien, zodat je met trots familie en vrienden uit kunt nodigen. Maar natuurlijk wil je ook zelf na een lange dag hard werken helemaal op je gemak voelen in je eigen woning. Wij helpen je met diverse tips voor het interieur die helemaal bij dit jaar passen!

Maak jouw woning klaar voor het jaar

  • Natuurlijke elementen
  • Ronde vormen in de woning
  • Zorg voor tropische sferen
  • Contrast tussen antiek en modern

Een trend die al een aantal jaar aan het doorzetten is en ook dit jaar weer populairder zal worden zijn natuurlijke elementen in de woning. Pure materialen geven namelijk een warme en rustige uitstraling. Wanneer dat wordt gecombineerd met een Scandinavische tint is jouw interieur helemaal compleet. Bovendien zijn deze materialen vaak ook duurzaam, waardoor jij ook goed bezig bent voor het milieu.

Naast natuurlijke materialen worden ronde vormen steeds vaker toegepast. Denk aan ronde vazen op de tafels, maar ook de tafels zelf die steeds vaker rond zijn of ronde stoelen. Het zijn details, maar ronde vormen kunnen je interieur een hele andere look geven. Iets om over na te denken en om op te letten dus!

Tropische sferen zijn ook vaker terug te zien in het interieur van een woning. Wil jij het hele jaar door een beetje op vakantie zijn? Koop dan de juiste elementen voor in je woning. Tropische planten of behang aan de muur met tropische elementen kunnen hiervoor zorgen. Ook zijn er mensen die vaak kiezen voor een palmboom in de tuin.

Combinatie tussen modern en antiek. Ga je voor een moderne uitstraling in je woning of juist een antieke uitstraling in jouw huis? Dat is soms een lastige keuze, maar in dat geval kun je ook voor een combinatie gaan van beiden. Het contrast tussen modern en antieke geeft vaak een uniek en leuk beeld.

Nog meer woontrends nodig? Het internet staat er vol mee. Kijk o.a. eens tussen deze tips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *