Hoe regel ik transport tijdens een verhuizing?

Transport bij verhuizing regelen

Een verhuizing is vaak een leuke gelegenheid omdat je naar een nieuwe woning gaat. Echter is het niet voor niets dat men zegt dat een verhuizing je 10 jaar ouder maakt. Er moet namelijk een hoop gebeuren om te zorgen dat al je spullen heelhuids naar je nieuwe woning komen. Zeker verhuizen naar een drukke stad als Amsterdam kan een uitdaging vormen door de overvolle, smalle straten. In dit artikel helpen we je op weg door je een aantal handvatten te geven voor het regelen van transport, maar ook zaken die daaraan voorafgaan.

Inpakken

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met het inpakken van je spullen. Bijvoorbeeld je skispullen waarvan je zeker weet dat je ze voor de verhuizing niet nodig hebt, kunnen alvast in een doos. Door vroeg te beginnen kun je rustig nadenken wat je in welke ruimte van je nieuwe huis wil hebben. Dat kun je dan op de doos schrijven en de dozen die in dezelfde ruimte moeten bij elkaar zetten. Zo kan er tijdens de verhuizing lekker doorgewerkt worden en hoef je niet aan iedereen apart te vertellen waar de dozen horen.

Meten

Een belangrijk punt is om van tevoren je huis te meten. Is er een trap in je woning? Meet dan of alle spullen er doorheen passen. Als dat niet het geval is kun je een verhuislift huren bij een verhuisbedrijf uit Amsterdam, zij helpen je graag verder. Een verhuislift kan namelijk vanaf de grond meubels veilig omhoog takelen waardoor ze boven door een raam getild kunnen worden. Ook als je naar een flat verhuist, is een verhuislift in Amsterdam ideaal, al is het alleen al voor je rug. Want die wordt op deze manier niet belast.

Verhuiswagen’

En dan, het transport van je spullen. Er zijn twee opties waaruit je kan kiezen.

  • Je huurt zelf een bus. Dit is de voordeligste optie, maar betekent wel dat het kan gebeuren dat hij toch te klein blijkt en je een aantal keer op en neer moet voor al je spullen. Daarnaast moet je dan zelf het busje door de straten van Amsterdam manoeuvreren en dat is niet gemakkelijk.
  • Optie 2 is het inschakelen van een verhuisbedrijf in Amsterdam. Verhuizers uit Amsterdam weten precies wat ze doen en kunnen je snel en efficiënt helpen met de verhuizing. Zij weten precies welk formaat bus je kan gebruiken en welke vergunningen er nodig zijn voor een verhuizing in de binnenstad. Je wil natuurlijk geen boete krijgen tijdens je verhuizing.

Verhuisbedrijf Amsterdam

Een Amsterdams verhuisbedrijf kan je goed helpen tijdens je verhuizing zodat jij geen zware klussen hoeft uit te voeren. Zo ben je binnen een dag verhuisd en kun je in alle rust genieten van je nieuwe woning. Eeen verhuizing hoeft op deze manier helemaal niet stressvol te zijn aangezien het verhuisbedrijf je al het werk uit handen neemt. Zelfs je meubels kunnen ze voor je uit elkaar halen en weer monteren in je nieuwe woning. Dus onze tip is: schakel een verhuisbedrijf in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *