Industrieel interieur ontwerpen

industrieel interieur ontwerpen

Een interieur is ontzettend persoonlijk en daarom is er ook eigenlijk geen enkel interieur precies hetzelfde. Je hoeft de televisie maar aan te zetten en je ziet meteen waardoor het zo moeilijk is om een goed interieur samen te stellen voor koppels. Vaak liggen de smaken best wel heel erg ver uit elkaar en daardoor wordt het vaak toch lastig om een compromis te vinden. Wanneer je echter samen ontdekt dat je dezelfde smaak hebt en daarna samen besluit om voor een leuk industrieel interieur te gaan, dan gaat er een hele wereld gevuld met allemaal verschillende mogelijkheden voor je open en zul je bijvoorbeeld ontdekken hoe zulke mooie lockers bij jou thuis terecht zou kunnen komen. 

De boegbeelden van de industriële stijl

Een industrieel interieur zie je de afgelopen jaren steeds vaker voorbij komen. Dit is vaak te herkennen aan het zwarte staal dat je veelvuldig in het interieur terug ziet komen, denk daarbij aan de mooie grote robuuste eettafels die voorzien zijn van een x-poot of een andere zwarte metalen poot die de tafel meteen een stuk stoerder maakt en die zo meteen van jouw huis een industriële plek kan maken. Deze zwarte stalen zie je tegenwoordig zelfs veel vaker terugkomen in de deuren die in de woning geplaatst worden die voorzien zijn van een zwart stalen frame die het glas bij elkaar houdt en die je huis het ultieme loft of fabriek gevoel kan geven. 

Mooie industriële materialen

Wanneer je denkt aan een industrieel interieur, dan zul je ook al snel bij dezelfde stoffen uitkomen, zo past een stoffen bank vaak minder in het geheel en zul je veel sneller kiezen voor een mooie leren bank of leren stoelen aan de eettafel of in de vorm van een fauteuil om de ruimte op te vullen. De cognac kleur is daarin een veel voorkomende trend die in ieder interieur een mooie eyecatcher is die de show steelt, maar die het interieur minder koud en hard maakt, maar de sfeer goed terug kan brengen wat toch ook belangrijk blijft. 

Een nieuw item in huis

Toen je er misschien nog niet uit was in wat voor stijl jullie je interieur zouden willen, hadden jullie er misschien wel nooit aan gedacht dat eventuele lockers in het interieur ook mooi zou passen en niet meer alleen in de schoolgangen te zien zou zijn. Een locker kun je op verschillende plekken in huis gebruiken, zo is het leuk om deze in de gang ook als een echte locker te gebruiken om hier je schoenen en jassen in te hangen, maar in de woonkamer kun je deze toevoegen als stoer meubel en deze vervolgens aankleden met een mooie plant of een leuk accessoire dat je misschien wel gescoord hebt. 

Er zijn veel ideeën te vinden

Je kunt op internet veel inspiratie opdoen wanneer je op zoek bent naar een industrieel interieur en uit die inspiratie kun je veel losse elementen halen die jullie mooi vinden en deze vervolgens zelf samenvoegen om er een mooi geheel van te maken dat jullie fijn vinden en waar jullie je thuis kunnen gaan voelen. Dat is tenslotte het belangrijkste van het interieur en dat jullie de tussenweg gevonden hebben is voor veel koppels vaak toch al een hele prestatie waar je samen goed op verder kunt bouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *