Goedkoop je woning inrichten met deze tips

Goedkoop je woning inrichten

Wanneer je net uit huis gaat kan het inrichten van een woning erg duur zijn. Alle kleine dingetjes zoals gordijnen, borden, pannen en kussens voor op de bank tellen bij elkaar op. Daarnaast kost een goede bank en bed al gauw meer dan 200 euro. Ga je binnenkort uit huis en heb je nog niet echt de kans gehad om te sparen? Lees dan de onderstaande tips over hoe je met een klein budget je woning kan inrichten.

1. Ga op zoek naar acties en aanbiedingen

Op kortingswebsites zoals Shopbuddies.nl kan je regelmatig dagaanbiedingen vinden voor bijvoorbeeld kussens of dekens. Hou zulke websites in de gaten en koop voor een goedkopere prijs spullen voor in huis. Verder hebben winkels zoals Xenos of Leen Bakker ook regelmatig aanbiedingen en kan je bij de Primarkt voor minder dan 20 euro leuke accessoires kopen voor in de woonkamer of slaapkamer.

2. Koop meubels bij een loods

Bij een loods kan je nieuwe meubels vaak voor een goedkopere prijs vinden dan bij een meubelwinkel. Heb je een mooie nieuwe stoel gezien? Ga dan eerst op zoek naar een loods en kijk of de stoel daar toevallig te koop is. Het zou zonde zijn om de hoofdprijs te betalen terwijl het niet nodig is.

3. Vergelijk prijzen bij verschillende winkels

Wanneer je meubels gaat kopen, koop dan niet bij de eerste en beste winkel. Neem de tijd om meubels te kopen en vergelijk prijzen bij verschillende winkels. Misschien vind je een bed van de Ikea voor de helft van de prijs bij een andere zaak.

4. Tweedehands kan ook een optie zijn

Mensen kopen liever geen tweedehands spullen voor in huis. Maar sommige kasten of bedden zijn misschien maar een paar jaar gebruikt en zien er nog goed uit. Het kan nooit kwaad om een kijkje te nemen op marktplaats of in een tweedehands winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *