De populairste soorten gaas op een rijtje

Soorten gaas

Gaas wordt vooral veel gebruikt in de tuin, maar voor elk doeleinde heb je een verschillend soort gaas nodig. Sommige zijn namelijk ideaal voor het maken voor een hekwerk, maar als je dan een ren wil maken voor je huisdier dan zul je een ander soort gaas nodig hebben. Zo heb je bijvoorbeeld tuingaas, kippengaas, harmonicagaas en ongediertegaas. Wil je online gaas bestellen? Dan ben je bij Giga-Gaas.nl altijd het goedkoopst uit!

Tuingaas

Om de tuin, of bepaalde delen in de tuin, af te zetten kun je het beste tuingaas gebruiken. Dit is erg handig wanneer je wil voorkomen dat dieren of kinderen op een stuk grond komen. Het tuingaas kun je plaatsen door gebruik te maken van tuinpalen. Dit is ideaal wanneer je bijvoorbeeld een nieuw stuk gras of een bloemperkje aan hebt gelegd. Meestal is de kleur van tuingaas groen, zodat het zo min mogelijk opvalt.

Harmonicagaas

Als je klimplanten wil laten groeien, kun je het beste kiezen voor harmonicagaas. Je kunt dit gaas dan tegen een schutting of hek plaatsen zodat op die manier de planten zich aan het gaas kunnen binden. Vaak wordt harmonicagaas ook gebruikt als omheining van een tuin of speelplaats.

Ongediertegaas

Zoals de naam al zegt, wordt ongediertegaas vaak gebruikt om ongedierte te weten zoals ratten, marters, muizen of dassen. Dankzij de maaswijdte van dit gaas kunnen dieren er niet doorheen komen en is je tuin of hetgeen dat je wilt beschermen dus veilig. Zo heb je bijvoorbeeld speciaal nertsengaas, dassengaas, muizengaas, rattengaas en martergaas.

Volièregaas

Wanneer je een dierenverblijf wil bouwen, is volièregaas erg geschikt. Je kunt kiezen tussen verschillende maaswijdtes. Een volière is voor een kooi voor vogels en dankzij deze verschillende maaswijdtes kun je voor elke vogelsoort wel een geschikt gaas vinden. 

Kippengaas

Kippengaas is heel handig omdat je het snel uit kunt rollen. Op deze manier kun je heel snel je kippen omheinen. Het is gemaakt van gevlochten metaaldraad waardoor je het gemakkelijk tussen paaltjes kunt plaatsen. Vaak wordt kippengaas gebruikt om te voorkomen huisdieren bij giftige planten kunnen komen.

Geplaatst onder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *