Wat is een Zippo aansteker en waarom zou je deze bestellen?

Zippo aansteker

Het is zeker niet zo dat iedere aansteker hetzelfde is. Voordat je een aansteker koopt is het slim om enkele aspecten in overweging te nemen. Er bestaan namelijk nogal wat verschillende soorten aanstekers.

Hoe werkt een aansteker?

Simpel gezegd maken aanstekers vuur. De vlam die op deze manier door de aansteker wordt geproduceerd kan worden gebruikt om een sigaret, de open haard of een kampvuur aan te steken. Meestal zijn aanstekers klein en compact. Ze zijn dus makkelijk mee te nemen.

Een aansteker kan je honderden keren aansteken zonder dat je deze weer moet bijvullen. Over het algemeen zijn aanstekers gevuld met butaangas. Een nadeel hiervan is dat deze brandstof wegvloeit nadat deze met een elektrische vonk is aangestoken.

Windbestendig

Iedereen die regelmatig een aansteker gebruikt kent het merk Zippo wel. Dit Amerikaanse merk maakt windbestendige aanstekers. Deze aansteker is een culturele talisman. Zippo aanstekers werden al gebruikt tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Sinds het begin heeft Zippo zich toegelegd op design. Hierdoor kunnen ze aanstekers aanbieden van een goede kwaliteit. In 2020 werd door het bedrijf de 600 miljoenste aansteker geproduceerd. Het is dus niet nodig om uit te leggen dat Zippo topkwaliteit is.

Een Zippo aansteker herladen

Om je Zippo aansteker bij te vullen heb je Zippo-benzine, een schroevendraaier en een krant nodig. Je opent het bovenste gedeelte van de aansteker waar het ontstekingsmechanisme zit. Nu maak je het inzetstuk los om de aansteker in twee delen te verdelen. De tank en het ontstekingsmechanisme.

Je hebt de schroevendraaier nodig om de vilten hoes op te tillen. Zet de aansteker op de krant om de ondergrond niet vies te maken. Nu kan de aansteker worden bijgevuld. Daarna kan de aansteker weer worden dichtgemaakt.Wil je zelf graag een Zippo aansteker kopen, dan hoef je daar niet speciaal voor naar een tabakswinkel. Tegenwoordig koop je Zippo aanstekers online. Omdat je hier een hele grote keuze hebt, is er voor iedereen de perfecte Zippo aansteker te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *