Must-haves voor in de keuken

Must haves voor in de keuken

Het is natuurlijk belangrijk om een goed ingerichte keuken te hebben met de juiste apparatuur. Er is tegenwoordig erg veel keukenapparatuur te koop. Daarom hebben we een paar must-haves op een rijtje gezet.

De airfryer

Wat mete en airfryer scheelt is dat je geen frituurvet/olie nodig hebt om snacks en patat te bereiden. Het is dus gezonder dan uit een frituurpan. Daarnaast kun je met een airfryer ook andere gerechten bereiden zoals, kippenpoten, groenten en bak je er zelfs muffins mee. De pan zelf is gemakkelijk te reinigen.

Goede pannen en potten

Dit klinkt misschien erg voor de hand liggend, maar goede zijn nooit een verkeerde investering. Ga voor een goede koperen pan, deze hebben niet alleen een mooie klassieke uitstraling. Koper zorgt ook voor een perfecte warmtegeleiding. De pannen die het meest noodzakelijk zijn.

  • Pannenset: In een pannenset zit meestal minstens één kookpan, steelpan en een soeppan.
  • Grillpan: Een grillpan gaat veel verder dan alleen vlees bakken. Het is mogelijk om er pizza, platbroden, geroosterde groenten en desserts als wentelteefjes mee te bereiden. Een multifunctionele pan is altijd handig.
  • Koekenpan: De koekenpan is een multifunctionele pan, die in de meeste keukens erg vaak gebruikt wordt.
  • Voor de rest heb je nog een: Sauteerpan, braadpan, stamppotpan en een wokpan.

Een combimagnetron

Een combimagnetron is erg handig voor in huis. Je maakt niet alleen snel en met gemak eten klaar. het bespaart ook ruimte ten opzichte van een oven en een magnetron. Op een combimagnetron zitten veel functies, waaronder het ontdooien, de hetelucht oven en de magnetron. 

Indoor moestuin

Zelfs zonder tuin is het nu mogelijk om een moestuin te hebben. Dit hoeft natuurlijk niet per sé in de keuken te staan, maar is wel leuk om erbij te hebben en krijg je je eigen verse producten. Het gaat om een hydrocultuur-kweekset om kruiden en groenten te kweken zonder aarde. Het bestaat uit een aantal onderdelen: kweekbakken, zaadjes en een led lamp om de zon na te bootsen. De zaadjes groeien op steenwol die je niet per stuk water hoeft te geven. Je giet regelmatig wat water in de bak en de rest gaat vanzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *