Klaar met bloemen die de hele tijd vergaan? Drie redenen om kunstbloemen te overwegen?

Kunstbloemen

Een fleurig boeket bloemen is prachtig maar het nadeel is dat je ze na korte tijd al weg kan gooien. Ze hangen dan helemaal verlept in de vaas. Geen fraai gezicht en bovendien moet je maar eens uitrekenen wat het kost om iedere week een nieuw boeket met verse bloemen te kopen. 

Het kan gelukkig ook anders. Met kunstbloemen kan je van een mooi boeket blijven genieten en als je op de langere termijn kijkt scheelt het je ook enorm in de kosten.

Echte bloemen vergaan maar kunstbloemen blijven bestaan

Echte bloemen ze zijn werkelijk prachtig maar voor je het weet zijn ze vergaan en kan je ze in de gft bak gooien. Kunstbloemen hebben het voordeel dat ze heel lang mooi blijven. Je hoeft ze ook nooit water te geven of er snijbloemenvoedsel aan toe te voegen. Wat wil zeggen dat het vele gemak geeft. 

Het enige wat je moet doen is af en toe wat stof van de blaadjes halen. Maar je hebt er echt jarenlang plezier van. Dit in tegenstelling tot een bos verse bloemen die waar al vrij snel het mooie echt af is.

Niet van echt te onderscheiden en ze passen perfect overal in huis.

Nog een paar andere voordelen zijn dat kunstbloemen bijna niet meer van echt te onderscheiden zijn. Geweldig om te zien hoe goed deze zijn gemaakt. Daarnaast is het ook een groot pluspunt dat je ze overal in huis waar jij maar wil kan neerzetten. Je hoeft geen rekening te houden dat de bloemen bijvoorbeeld niet op de tocht staan of te weinig zonlicht krijgen.

Het is fijn dat ze flexibiliteit hebben en je ze regelmatig ook ergens anders weer kan neerzetten, dan krijgt de ruimte waar ze staan ook weer een andere uitstraling.

Veel voordeliger dan echte bloemen 

Verwen je jezelf iedere week met een mooi gemengd boeket verse bloemen? Niets mis mee maar reken eens een keer uit wat je dat op jaarbasis kost. Misschien schrik je van dat bedrag. Voor dit bedrag kan je zeker verschillende mooie kunstbloemen aanschaffen. Misschien vind je de aanschaf best prijzig? Maar bedenk dan dat je op de langere termijn echt een hoop geld bespaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *