Hoe pimp ik met spiegels mijn interieur?

Spiegel met ledverlichting

Spiegels zijn er in talloze verschillende varianten. Ze zijn in allerlei soorten of vormen te vinden, je kan het zo gek niet bedenken. Vaak kiezen mensen nog voor een standaard spiegel, maar waarom niet kiezen voor een exclusief gepersonaliseerd design? Je kan de meest prachtige spiegels naar eigen smaak ontwerpen, bijvoorbeeld met een leuke tekst of een unieke print. Lees in deze blog onze tips & tricks om je interieur een upgrade te geven met spiegels.

Spelen met de lichtinval

Dit is een tip die met name in de woonkamer van toepassing is. Met behulp van spiegels lijkt een kamer namelijk groter en wordt een kamer lichter. Dit is met name in de woonkamer erg fijn, omdat dit voor veel mensen de plek is waar ze na een dag hard werken op de bank willen ploffen en hun favoriete Netflix-serie op willen zetten.

Wat zijn de huidige spiegeltrends?

De eerste spiegel in deze lijst is de prachtige ronde spiegel met een dunne rand. Het liefst is de kleur van de rand dan zwart of goud. Zwart is een fantastische optie als je een industriële look in huis hebt bijvoorbeeld. En goud? Goud is gewoon goud. Een andere blikvanger die weer helemaal terug is van weggeweest, is de rotan. Misschien denk je direct aan de ouderwetse stoelen bij je opa of oma, maar ze zijn weer helemaal hip als spiegel. Het is erg leuk om er hier meer van bij elkaar te hangen, want more is more! Een andere topper is de klassiek Franse spiegel, hiermee waan je je even in de tijd van de Franse revolutie. In dit geval geldt: hoe groter, hoe beter. Kies bij een dergelijke spiegel bijvoorbeeld voor ingelegde bloemen in bladgoud, dit geeft een chique uitstraling.

Design spiegels op maat

We hebben nu wel de spiegeltrends van dit moment besproken, maar wat moet je nou als hier niks tussen zit wat past bij jouw smaak? Overweeg dan eens om een spiegel te ontwerpen die aansluit op jouw wensen. Zo creëer je een spiegel die niemand anders heeft, kan je kleuren combineren met vormen die normaal misschien niet te vinden zijn of laat je een leuke tekst printen op een spiegel. Helemaal voor in de badkamer zijn er tegenwoordig fantastische opties. Bij de badkamer spiegels van GLASSby kan je namelijk spiegels krijgen met LED-verlichting. Het mooiste moet nog komen… Je kan namelijk niet alleen het formaat en de vorm van de spiegel zelf bepalen, maar ook de kleur van de verlichting. Laat je creativiteit dus de vrije loop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *