Een gietvloer voor woningen of bedrijven

Gietvloeren zijn erg populair, en dat heeft een goede reden. Gietvloeren zijn namelijk erg duurzaam en zijn daarnaast erg strak. Veel mensen denken dat een gietvloer koud is, maar dat is zeker niet het geval. Ze bestaan namelijk uit polyurethaan. Dit materiaal zorgt ervoor dat de vloer warmte vasthoudt. Polyurethaan is een materiaal dat niet keihard is, maar kan meeveren.

Een gietvloer kopen

Als je een gietvloer wilt kopen, wil je natuurlijk een goede aannemer. Lang niet alle aannemers hebben ervaring met het maken van een gietvloer. Een net aangelegde gietvloeren kopen kun je dus alleen doen bij een goed bedrijf. Zij zullen de vloer naadloos leggen. Daarnaast zal de vloer snel gelegd zijn en kan hij binnen korte tijd zwaar belast worden. Vakmensen zullen eerst overleggen met de klant wat er precies moet gebeuren. Vervolgens zal hij de klant advies geven. Bij het goed leggen van een vloer, en dus ook een gietvloer, komt een hoop kijken. Zo moet de ondervloer geschikt zijn.

Waarom een gietvloer?

Gietvloeren zijn onderhoudsvrij en zien er ontzettend strak uit. Een gietvloer kan vele jaren mee en is echt tijdloos. Het gebouw waarin een gietvloer wordt gelegd zal eerder verouderd zijn dan de vloer! Een goed aangelegde gietvloer zal erg duurzaam zijn, van slijtage zal er niet of nauwelijks sprake zijn.

In een woning met kinderen is een gietvloer ideaal. Op houten vloeren of tapijten zullen er heel snel vlekken ontstaan. Schoonmaken is soms gewoon onmogelijk. Dit probleem heb je nooit bij gietvloeren. Deze neem je gemakkelijk af met een vochtige doek en je vloer is weer als nieuw! Geen gedoe met houten vloeren invetten of oli├źn toch de moderne look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *