Bekijk dit overzicht met producten die van Solid Surface gemaakt kunnen worden

Aanrechtblad

Overweeg je om een solid surface product te laten maken alleen weet je niet wat kan? Misschien dat je het wel wilt alleen niet weet wat je ervan wilt maken? Wij geven je een overzicht van de producten die gemaakt kunnen worden van solid surface.

Twee verschillende segmenten

Er zijn twee verschillende segmenten waarin marlan solid surface producten ingedeeld zijn. Dit zijn de installatie gerede producten en de halffabrikaten. De halffabricaten zijn dus de solid surface producten. Het is eigenlijk een soort basis voor het uiteindelijke product. Dit kunnen zijn balie bekleding of keuken aanrechtbladen. Het is ideaal als je zelf de regie in handen wilt houden, je kunt ze namelijk volledig aanpassen naar wat jij mooi vindt.

Je hebt dan ook weer installatie gerede producten. Dit zijn eigenlijk standaard producten waar je niet veel aan kunt veranderen. De producten die dit hebben zijn bijvoorbeeld wastafels, en wasbakken of een douchevloer. Al deze producten worden altijd geleverd met alles wat erbij hoort. Daarom zijn ze ook gereed voor installatie. Iedereen vakbekwame installatie man kan dit voor je doen.

Elke kleur die je maar wilt

Het voordeel van de solid surface is dat er geen beperkingen zitten in de kleur. Vaker zie je bij bedrijven dat het lastiger wordt zodra er gesproken wordt over de kleur ergens van. Daar hoef je hier geen zorgen om te maken want jij kiest de kleur en zij leveren het voor je. Alle kleuren worden op maat gemaakt en zelf een eventuele patroon die je wilt kan gemaakt worden. De lijm die gebruikt wordt passen ze ook aan, aan de kleur van het blad.

Eerst zien dan geloven

Het is begrijpelijk dat als je nieuwsgierig raakt je eerst wilt zien hoe het eruit ziet. Misschien dat het niet is zoals jij je voorstel. Voorbeelden van de producten die gemaakt worden kun je uitgebreid vinden op de website. Overal staat bij wat het is en wat het inhoudt. Let wel op hier zitten gepersonaliseerde producten tussen dus het zijn geen standaard dingen altijd. Wel kunnen die nagemaakt worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *