Zo kies je een goede bureaustoel voor je thuiswerkplek

thuiswerkplek

Je bent op zoek naar een goede bureaustoel voor je thuiswerkplek. Heb je dan al eens gedacht aan de Herman Miller Aeron bureaustoel? Dit kan een goede keuze zijn namelijk. Veel mensen werken tegenwoordig meer en meer thuis. Je moet er wel wat aanpassingen voor doen, zoals zorgen voor een goede stoel. De gewone stoel van de eetkamertafel is niet goed, daar kun je misschien een paar uur per dag op zitten, maar als je daar de hele week op moet zitten om te werken, krijg je al snel lichamelijke klachten. Besteed daarom aandacht aan het zoeken van de juiste bureaustoel voor je thuiswerkplek, daar heb je namelijk de komende jaren alleen maar plezier van.

Goede bureaustoel kiezen

Als je een goede stoel kiest, ga dan eens een kijkje nemen bij de bureaustoel winkel. Je lichaam heeft een goede stoel ook echt nodig. Welke stoel je gaat kiezen, hangt af van je wensen. Hoeveel uur per dag moet je werken? Hoe groot ben je? Is hij goed verstelbaar in de hoogte? Als je de hele dag moet zitten, dan kun je het beste kiezen voor ergonomie. Een stoel moet dan aan een aantal eisen voldoen, zoals een lendensteun, verstelbare en goede steun in de onderrug bieden en armleuningen die in de hoogte verstelbaar zijn.

Meer comfort?

Zorg voor optimaal comfort, en dan kun je ook nog denken aan een in hoogte verstelbaar zit-sta bureau. Het voordeel is dat je deze aan kunt passen op je lengte en je zou het af kunnen wisselen met staand en zittend werken. Je kunt ook nog losse items aanschaffen zoals een documentenhouder, dan voorkom je dat je last krijgt van je nek. Als je de hele dag naar voren moet leunen om documenten te lezen die naast je laptop of pc liggen en je moet dan ook het één en ander uitwerken, dan is het fijner om alles op ooghoogte te hebben en dan is een documentenhouder een goede aanvulling op je thuiswerkplek. Laat je verder inspireren door accessoires, want daarmee kun je het voor jezelf een stuk prettiger maken op werkgebied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *