Paraplu bedrukken als relatiegeschenk

Paraplu's bedrukken

In Nederland kan het weer elk moment omslaan en onstuimig worden met regen en harde wind. Het weer is een onvoorspelbare factor en daardoor is het mogelijk dat u onverwachts nat wordt als u buiten bent. Een paraplu is dus eigenlijk een must in Nederland. Het zorgt ervoor dat u droog blijft en daarom is het handig altijd een paraplu bij de hand te hebben. Het is verstandig om een paraplu in de auto of fietstas te hebben, zodat u altijd bescherming hebt voor als het gaat regenen. Het is mogelijk om een paraplu te bedrukken met een speciaal logo of een tekst naar keuze. Een bedrukte paraplu is een ideaal geschenk om uit te delen. Een paraplu met logo kan ook mooi dienen als een relatiegeschenk om te geven, waardoor de band met klanten beter wordt. Om de naamsbekendheid te vergroten, kan het ook verstandig zijn voor bedrijven om een bedrukte paraplu weg te geven. Paraplu’s worden vaak gebruikt en daardoor zullen veel mensen het logo op de paraplu zien. Het kan dus dienen als uitstekende reclameartikel en als blikvanger voor een bedrijf.

Diverse soorten bedrukte paraplu’s

Er zijn veel verschillende paraplu’s beschikbaar in diverse maten en kleuren. Op deze manier is het mogelijk om de perfecte paraplu samen te stellen voor uw bedrijf. De simpelere paraplu’s worden tegen lagere prijzen aangeboden en de sterke paraplu’s zijn weer duurder. Als marketingstunt kunt u grote aantallen paraplu’s bestellen en uitdelen ter promotie op een regenachtige dag. Dit is een goede manier om aandacht voor uw bedrijf te krijgen, waardoor de naamsbekendheid wordt vergroot. Daarnaast kunt u uw medewerkers voorzien van een stevige paraplu voor in de auto of een opvouwbare paraplu om mee te nemen op de fiets. 

Seizoen gerelateerde relatiegeschenken

Voor de herfst is een paraplu een uiterst geschikt relatiegeschenk, omdat er dan in Nederland de meeste kans is op regen. Bij een evenement dat buiten plaats vindt, zijn paraplu’s vaak niet toegestaan. Het is dan een goed idee om poncho’s te bedrukken en deze uit te delen. De gasten zullen u dankbaar zijn, daarnaast wordt er reclame gemaakt voor uw bedrijf wanneer er mensen met de bedrukte poncho rondlopen. Voor in de winter zijn er andere leuke artikelen die perfect als relatiegeschenk kunnen dienen. Een ijskrabber voor wanneer de ruiten weer bevriezen en mutsen, sjaals of handschoenen om warm te blijven tijdens de koude dagen. Tijdens de zomermaanden zijn er diverse uiteenlopende artikelen die uw bedrijf kunt geven als relatiegeschenk of om uit te delen. Denk daarbij aan zonnebrillen, strandballen of een badhanddoek. Wanneer u het perfecte artikel voor een seizoen geeft als relatiegeschenk dan is de kans groot dat het artikel meteen wordt gebruikt. Op deze manier wordt er direct effectief reclame gemaakt voor uw bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *