Minder snel verkouden worden thuis

minder snel verkouden

Het is hartje zomer, maar toch ben je verkouden. Dat kan gebeuren, maar het is wel erg vervelend. Wij willen je daar vandaag een handje mee helpen. We doen dat door jou te vertellen wat je allemaal kunt doen om minder snel verkouden te worden thuis. Als je de tips implementeert die wij je hier voorschotelen, ben je in staat nauwelijks meer verkouden te zijn en toch lekker door te kunnen gaan met je leven! Hoe goed klinkt dat?

Tocht in huis verminderen

Heel veel mensen hebben het niet door of ze doen er niets aan; tocht. Toch lijkt vrij onschuldig, maar dat is het absoluut niet. Dit komt doordat je er ontzettend verkouden van kunt worden. Je wilt tocht tot een minimum beperken en dat kun je bijvoorbeeld realiseren met een tochtstrip. Zo’n tochtstrip kun je bij diverse winkels kopen en je moet maar kijken welke er het beste bij je woning en bij je deur past. Je kunt in ieder geval een kijkje nemen bij de Deurkrukwinkel. Hier hebben ze allerlei soorten tochtstrips die je breed kunt inzetten voor allerlei verschillende soorten deuren. Je kunt op deze manier je ramen lekker open blijven houden, overdag of ‘s nachts, en toch niet te snel verkouden worden.

Beter slapen is goed voor je weerstand

Beter slapen heeft een onwijs groot effect op je gezondheid. Of het nu gaat om een griepje, een verkoudheid of een psychische stoornis; goede slaap is er ontzettend belangrijk voor. Daarom willen we graag dat je ervoor zorgt dat je slaapt zoals nooit tevoren! Een tochtstrip kan daar al bij helpen aangezien je dan geen vervelende geluiden meer hebt van de wind, maar ook een koele kamer doet vaak wonderen. Daarnaast zijn de dingen zoals genoeg rust voor het slapengaan en een goed matras en kussen ook van groot belang.

In balans zijn

Daarnaast is het aan te raden om een balans voor jezelf te zoeken. Het is belangrijk dat je de dingen doet waar je gelukkig van wordt, maar dat je ook voldoende rust hebt. Daarnaast zul je meemaken dat je af en toe ook simpelweg dingen moet doen die je niet leuk vindt, maar dat hoort er nu eenmaal ook bij. Wij raden je in ieder geval aan dat je de balans zoekt die voor jou werkt zodat je minder snel uitgeblust, zwak en ontvankelijk voor een verkoudheid raakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *