Een dakraam aanschaffen

dakraam

Bent u een beetje klaar met de zolder die zo donker is? Of bent u gewoon toe aan frisse lucht voor die kamer helemaal bovenin het huis? Een dakraam is dan een uitstekende oplossing om meer licht te creƫren, en om frisse lucht in de ruimte te kunnen laten. Natuurlijk wil je niet altijd dat er licht door het dakraam komt, voornamelijk op plekken waar het donker moet zijn omdat je wil slapen. In dat geval kan je natuurlijk een rolgordijn voor het dakraam kopen waar je in dit artikel ook informatie over vindt.

Waar een dakraam plaatsen

Dakramen worden veelal gebruikt voor op zolder, om daar licht en lucht door de ruimte te laten gaan en om de ruimte weer te kunnen gebruiken. Maar ook voor badkamers en keukens kunnen dakramen een goede oplossing zijn! Deze ruimtes zijn vaak vochtig of dienen even gelucht te worden. Een dakraam is dan een goedkope oplossing voor een lichtbron en waarbij het raam eenvoudig open te zetten is.

Soorten dakramen

Er zijn drie soorten dakramen welke veel gebruikt worden. De meest populaire is het tuimeldakraam. Deze is in hout en in kunststof te verkrijgen en is erg goed te gebruiken in standaard ruimten. Het raam is snel en makkelijk open te zetten, dus ideaal om even te luchten vanwege bijvoorbeeld een hoge luchtvochtigheid.

Een tuimeldakraam wordt ook regelmatig gekozen, dit raam is namelijk naar buiten uit te zetten en hierdoor heeft een u grotere doorloopruimte en heeft u een vergroot uitzicht. Als laatste is er nog een optilight budget dakraam. Een low-budget dakraam, maar wel met hoogwaardige kwaliteit! Een dakraam van onderhoudsvrij aluminium en ook eenvoudig te tuimelen.

dakraam aanschaffen

Dakraam kopen

Een dakraam voor uw dakkapel kopen? Laat u dan informeren en adviseren voor welk soort het meest geschikt is voor u! Of u weet zelf goed wat u wilt, maar wilt u de montage liever laten doen? Dat is helemaal aan u natuurlijk, maar een bouwbedrijf kan u waarschijnlijk goed van dienst zijn! Kijk op de website en ontdek alle mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *