3 tips om een goed verhuisbedrijf te vinden

verhuisbedrijf vinden

Als je wel eens eerder bent verhuisd, weet je dat een verhuizing stressvol kan zijn. Er komt enorm veel bij kijken: van het opruimen van je huidige huis tot het vinden van een goed verhuisbedrijf. Wist je dat een verhuisbedrijf het verschil kan maken? Of je nu een verhuisbedrijf in Leeuwarden, Groningen of Drenthe zoekt, met deze tips vind je binnen no-time een betrouwbare en goede verhuisservice.

1. Lees reviews en vraag vrienden en familie

Je kunt je zoektocht naar een verhuisbedrijf op Google of een andere zoekmachine beginnen. Wij adviseren om het anders te doen. Voordat je een verhuisservice opbelt, is het belangrijk om aan vrienden, familie, kennissen of collega’s te vragen of zij aanbevelingen hebben. Aangezien veel mensen wel eens zijn verhuisd, heeft er vast wel iemand ervaring met een goed verhuisbedrijf.

Lees daarnaast ook altijd de reviews op Google. De meningen van anderen geven een realistisch beeld van het bedrijf.

2. Controleer verzekeringen

Aangezien je een verhuisbedrijf toevertrouwd met jouw eigendom, is het belangrijk dat deze alle juiste licenties en een goede verzekering heeft. Vraag naar de licenties en controleer of ze voldoen aan de regelgeving. Ook kun je vragen hoeveel ervaring het bedrijf al heeft met verhuizingen. Daarnaast is het erg belangrijk dat de verhuisservice verzekerd is voor eventuele schade tijdens het verhuizen. Check dit dus altijd van tevoren.

3. Vergelijk prijzen en diensten

Ben je op zoek naar het goedkoopste verhuisbedrijf? Goedkoop betekent in sommige gevallen duurkoop. Kijk daarom niet alleen naar de prijs, maar ook de service en de aangeboden diensten. Natuurlijk is betrouwbaarheid ook erg belangrijk.

Vraag offertes aan bij meerdere verhuisbedrijven en vergelijk deze met elkaar. Nog een tip van ons: let goed op eventuele extra kosten, zoals van verpakkingsmaterialen en opslagopties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *